Pannekaker med Bacon & Blåbær

Pannekaker med Bacon & Blåbær

Bli klar til å nyte en smakfull og saftig frokost med disse deilige blåbær- og baconpannekakene! Med en perfekt balanse mellom salt og søtt, vil disse pannekakene være en hit for hele familien. Den sprø baconsmaken og de saftige blåbærene vil føre til en perfekt kombinasjon som vil gjøre dine smaksløker lykkelige. Vi deler vår favorittoppskrift med deg, og viser deg trinn for trinn hvordan du kan lage disse deilige pannekakene på egenhånd. Så tenn opp komfyren, finn frem ingrediensene, og la oss lage noen fantastiske blåbær- og baconpannekaker sammen!

Ingredienser:

  • 1 1/2 kopp hvetemel
  • 3 1/2 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1 ss sukker
  • 1 1/4 kopp melk
  • 1 egg
  • 3 ss smeltet smør
  • 1 kopp blåbær
  • 4 skiver bacon, stekt og hakket

Fremgangsmåte:

  1. I en stor bolle, sikt sammen hvetemel, bakepulver, salt og sukker.
  2. I en annen bolle, visp sammen melk, egg og smeltet smør.
  3. Hell våt ingrediensene over de tørre ingrediensene og visp godt sammen til en jevn røre.
  4. Rør inn blåbær og bacon i røren.
  5. Varm en stekepanne eller et pannekakejern over middels varme, og smør med litt smør eller matolje.
  6. Hell ca. 1/4 kopp av røren i pannen for hver pannekake. Stek til boblene dukker opp på overflaten av pannekaken, og undersiden er gyllenbrun. Snu pannekaken og stek til den er gyllenbrun på den andre siden.
  7. Server pannekakene varme, med litt smør og lønnesirup.

Tips: For en sunnere versjon av denne oppskriften kan du bytte ut hvetemelet med fullkornsmel og bruke magert bacon eller lage pannekaker uten bacon.

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres.